Twitter
Volledig scherm
PREMIUM
© Twitter

De penalty van Cristiano Ronaldo die de wenkbrauwen doet fronsen

Time-outCristiano Ronaldo realiseerde op Valentijnsdag een record in de Champions League. Vanaf de stip trapte de Portugees zijn 100ste doelpunt in het kampioenenbal tegen de touwen. Op het eerste gezicht een normale elfmeter, maar aandachtige Twitteraars (waaronder KV Mechelen-speler Tim Matthys) merkten iets vreemds op bij Cristiano’s jubileumtreffer.

24 reacties

  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Inderdaad Marko. En dan moet na ELKE hoekschop strafschop gefloten worden. Dan wordt er veel meer geduwd en truitje-trek gedaan! Dit is een duel waarbij de verliezer zich laat vallen!!
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Penalty was het zeer zeker. Het gaat er nog altijd om dat de speler gehindert werd in zijn actie, je moet gewoon van elkaars lijf blijven, dan is er geen discussie.
  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    In het voetbal gebeuren veel andere dingen die mijn wenkbrauwen doen fronsen dan een penalty waar zogenaamde kenners een nieuw fenomeen inzien dat er niet is.
  • Vincent Vankeerberghen

    6 jaar geleden
    Ik begrijp de commotie niet rond deze video... Een lichte grond verplaatsing door zijn linker voet naast de val te plaatsen...
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Rigobert, ik dacht dat het hier over die blaaskaak ging en niet over de scheids... Jij bent blijkbaar het type dat elke gelegenheid te baat neemt om scheidsrechters te kunnen bekritiseren, zelfs als het nu duidelijk over een overbetaalde, arrogante salonsporter gaat, opgehemeld door simpelaars en filelopers...