Nikolas Cruz
Volledig scherm
Nikolas Cruz © Instagram

Verdachte van schietpartij Florida bedreigde vorig jaar schoolgenoten: "Het zat eraan te komen"

De negentienjarige Nikolas Cruz die werd gearresteerd na de schietpartij op de school in Parkland, Florida, was een ex-leerling van de school. Een leraar die hem vorig jaar in de klas had, beweert dat er vorig jaar al problemen waren met de jongen. Jongeren die met hem op school zaten, zeggen niet verrast te zijn.

12 reacties

  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Hij heeft totaal legaal zijn wapens gekocht, het mag in de VS. Dat er hier op de fora ook trawanten van de NRA aanwezig zijn is niet nieuw en schrikwekkend.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Laat net senator Marco Rubio van Florida 3.3 miljoen als steun voor de Republikeinse campagne gekregen hebben van de NRA... ziek. Kan één van die idioten me vertellen waarom je als burger een wapen nodig hebt??
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Een wapen is een dood ding enkel een mens brengt het tot leven, een dier gebruikt dit niet
  • ibrahinm balakan

    6 jaar geleden
    Dit hadden ze dus ook weer kunnen voorkomen als ze iets hadden gedaan met de signalen. Ma ja, hoeveel % vd bevolking moet je dan onder toezicht gaan plaatsen? Het lijkt wel alsof de helft vd bevolking gevaarlijk is.
  • ibrahim Mechelen

    6 jaar geleden
    Oei, tis gene arabier... dan zal het wel iemand zijn die mentaal onstabiel is... mocht het iemand zijn met een Arabische naam dan was het weeral feest voor ons #schuld van de islam