Alle nieuw aangekochte wagens zullen vanaf september strengere tests moeten doorstaan.
Volledig scherm
Alle nieuw aangekochte wagens zullen vanaf september strengere tests moeten doorstaan. © BELGA

Autobelasting de hoogte in door nieuwe, strengere CO2-test

AutoWie binnenkort een nieuwe auto koopt, zal zijn of haar autobelasting vermoedelijk zien stijgen. Dat meldt De Tijd. Auto's moeten vanaf september immers aan strengere CO2-tests voldoen. 

129 reacties

  • Eddy Nickmans

    6 jaar geleden
    Die op reis gaan doen de economie toch ook draaien en ook de kleine zelfstandigen hun boterham laten verdienen of ben ik mis? Ik Ben niet jaloers op mensen die hun zuur verdiend geld gebruiken om anderen te laten leven en ook een sociaal systeem in stand houden via het betalen van belastingen en taksen.
  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Ze kunnen de lat zo hoog leggen zodat alleen de rijken nog met de auto kunnen rijden files gelijk opgelost, en dan gaan ze het geld wel halen bij die met een elektrische fiets rijden zie maar voorbeeld van de diesel
  • Peter Bevers

    6 jaar geleden
    Hoeveel van jullie, klagers, gaan drie keer per jaar op reis? Nie zagen hé.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Verkeersbelasting? Die betaal ik dit jaar NIET want ik mag niet overal meer rijden door de lez-waanzin, ik sleep ze voor de rechter!nva jaagt onze bejaarden uit hun sociale woningen,nva maakt autorijden onmogelijk door onbetaalbaarheid,nva maakt wérken gaan onmogelijk en houdt werkloosheid in stand..verandering? Oorlog voeren tegen eigen bevolking door verarming, ja.VB is zeker van onze stemmen!!
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    dat is het resultaat met bij Europa te gaan betalen voor Europa belgen vlaanderen en u gemeente en als u dan eens index krijgt omdat alles duurder is geworden komt BDW NVA nog met een indexsprong in 2015 dat idee is uitgevoerd en komt van hem