BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kim Vanreusel sluit af als 39ste op reuzenslalom: "Ik had geen topgevoel"

WinterspelenKim Vanreusel is vandaag als 39e geëindigd in de olympische reuzenslalom. Na twee runs telde ze 12.50 achterstand op Mikaela Shiffrin. De Antwerpse was na afloop wat teleurgesteld over haar prestatie in het Yongpyong Alpine Centre.

3 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    "Ik had geen topgevoel". Kun je het geloven? Waarom beperkt men de winterspelen niet tot bijv. 20 of 25 landen dan is men er zeker van dat Belgenland daar niet in de weg gaat lopen?
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Het gaat om het mee doen!
  • Marc Van Orshaegen

    6 jaar geleden
    wat had ze dan verwacht?
  1. Dit gigantisch bassin moet Seine zuiveren voor Olympische Spelen. Experts houden hun adem in
    PREMIUM
    14

    Dit gigantisch bassin moet Seine zuiveren voor Olympische Spelen. Experts houden hun adem in

    “Een betonnen kathedraal onder het Parijse plaveisel”, zo noemen de Franse media het pas geopende ondergrondse waterreservoir in hun hoofdstad. 50.000 kubieke meter water kan het opmerkelijke bouwwerk opvangen. Vies water uit toiletten dat anders in de Seine terecht zou komen. Wij leggen u uit hoe het bassin werkt, waarom het broodnodig is voor de Olympische Spelen, en hoe groot de kans is dat de olympische triatlon het zwemonderdeel zal moeten schrappen. “Wanneer we hetzelfde weer krijgen als vorige zomer, wordt het verraderlijk.”
  2. Achter succes Red Panthers schuilt ook ‘equal pay’: dameshockeyteam krijgt zelfde basisloon als Red Lions, al verdient niet iedere speler evenveel
    PREMIUM
    3

    Achter succes Red Panthers schuilt ook ‘equal pay’: dameshoc­key­team krijgt zelfde basisloon als Red Lions, al verdient niet iedere speler evenveel

    Achter het olympisch ticket van de Red Panthers schuilen ook ‘gelijke rechten’: de bond investeert even hard in het hockeydamesteam dan de Red Lions. Eenzelfde topomkadering hebben ze al langer, maar sinds begin 2023 genieten de Panthers ‘equal pay’ in het basisloon. Al verdienen niet alle Panthers en Lions hetzelfde. En over hoeveel gaat het dan? “Toen ik begon in 2011 kregen we niets, en dan 75 euro per maand. Daar was ik toen superblij mee. (lacht) Nu zou dat een grap zijn.”