Fleur haast even blij met de zege van papa Greg in Oman.
Volledig scherm
Fleur haast even blij met de zege van papa Greg in Oman. © PN/Facebook Ellen Gijsel

Greg Van Avermaet voor het eerst dit seizoen aan het feest: "Voorbereiding op Vlaamse openingsweekend nu al geslaagd"

WielrennenGreg Van Avermaet heeft in de Ronde van Oman zijn eerste zege van het seizoen gepakt. Gisteren werd hij nog nipt geklopt in de spurt door Nathan Haas, vandaag was het in de derde rit wel prijs. Hij toonde zich sneller dan de Portugees Rui Costa en de Kazach Aleksej Loetsenko in een sprintje aan de Wadi Daygah Dam bergop. De olympische kampioen neemt de leiderstrui over van Haas.

12 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Als mensen enkel prestaties van Belgen kunnen afbreken, zouden ze misschien beter ook eens geweigerd worden op het forum. Want ze betichten hen meestal van doping zonder bewijs.We zouden beter fier zijn op onze sporthelden
  • jans van Oosten

    6 jaar geleden
    Ik stel gewoon vast dat men schaatsmedailles, koersoverwinningen van Poels, vd Poel enz hier afbreken alsof ze pakken omdqt met uit NL komen. Als een Belg wint is het fantastisch.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Jans van Oosten welk een zielig en miserabel manneke bent u eigenlijk ? Als ge bij iedere overwinning van een Belg hier zo gaat tekeer gaan dan staat er u nog veel werk te wachten.
  • Stefaan Clabau

    6 jaar geleden
    Jans van Oosten er is een verschil tussen positief testen en niet positief testen als dat te moeilijk is om te begrijpen speel dan verder met je blokken
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Duim omhoog, of omlaag?