Karen Damen
Volledig scherm
Karen Damen © sbs

Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

TVPech voor Karen Damen, de ex-rosse van K3. Haar jeugddroom om een soloplaat te maken is na een al niet echt succesvolle start, woensdagavond helemaal geïmplodeerd. Amper 176.000 kijkers wilden kijken naar de verwoede pogingen van Karen om goeie songs bij elkaar te sprokkelen. 

186 reacties

  • Kirra Vanlingen

    6 jaar geleden
    Haar bikini lijn bestaat die nog?
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Ons kent ons en indien daar Bertje tussen zit (of ligt) dan zit je op rozen. Zie maar naar die zielige James, die is BI, het slaafje, ook van onze Bert.
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Ze kan bij zender Njam van Studio 100 gaan zingen, "de soep is aangebrand"
  • Patrick Muys

    6 jaar geleden
    Het is aardig van sommige reacties dat ze volledig wordt afgebroken. Enkele jaren geleden droegen jullie ze allen op handen, en ze heeft het lef om zelf iets te proberen. één woord jaloezie, trek het je niet aan Karen, want als straks een topplaat uitbrengt dan plots gaan ze weer draaien als de wind. Kop op en denkt aan het positieve, zie maar naar de programma's met James daar scoor je ook 300%.
  • Albert Hendrix

    6 jaar geleden
    Waarom zoveel reclame rond die plaat, ge brengt een plaat uit ,is ze goed dan kopen de mensen is ze niet goed flop ze .Doe normaal zoals andere mensen.Zoveel promotie krijgen andere ook niet.