Happy Meal.
Volledig scherm
Happy Meal. © McDonald's

McDonald's wordt zuiniger met suiker, vet en zout en haalt cheeseburger uit Happy Meal

Voeding McDonald's haalt de cheeseburger uit zijn Happy Meal. Het kindermenu krijgt wereldwijd een flinke update om de hoeveelheid suiker, vet en zout terug te dringen en schrapt om die reden ook in België dit jaar de kaasburger als vaste menu-optie.

6 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Ze gaan er meer namaaksuiker aan toevoegen? Aka gewone suiker die nog moeilijker te verteren is?
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Ik vind die dingen niet ongezonder dan andere dingen, het gaat om hoe vaak je ongezond eet. Wat ik verafschuw zijn toegevoegde ingrediënten, om die reden kook ik altijd zelf. Als je puur vlees, broodje, frietjes en dergelijk hebt is fast food niet ongezond. En da tis het probleem, men kiept er van alles in, ik doe dat in mijn keuken ook niet en het is ook lekker.
  • Glenn Ohst

    6 jaar geleden
    Dan mogen ze hunne rommel houden als mijn kind een fristi wilt krijgt ze dat. Mensen beslissen zelf wat wel en wat niet die zaken moeten hun bezig houden met eten maken en voor de rest zwijgen.
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Ik denk dat McDo een beetje te laat is met zulke acties .. Andere ketens hun aanbod is beter, qua smaak en/of qua vet/suikergehalte. Ze zijn, imho, een beetje achter aan het hinken op de concurrentie.
  • lowie toussaint

    6 jaar geleden
    geen fristi maar wel cola? oke... logisch