Burgemeester van Brugge en sp.a-Kamerlid Renaat Landuyt.
Volledig scherm
Burgemeester van Brugge en sp.a-Kamerlid Renaat Landuyt. © Photo News

Renaat Landuyt (sp.a) stopt met politiek als hij één stem minder krijgt dan in 2012

Verkiezingen 2018Burgemeester van Brugge en sp.a-Kamerlid Renaat Landuyt stopt met de politiek als hij één stem minder krijgt dan bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Dat kondigt hij aan in een dubbelinterview met zijn partijvoorzitter John Crombez in de Krant van West-Vlaanderen dat morgen verschijnt.

74 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ge zijt Steve Stevaert ook al vergeten Tom Faes vergeten de ziekte van socialisten.Verkrachting Tom dat is heel wat anders dan en tikje op een achterwerk.Daarom dat hij ging zwemmen om de schande die ze van hem spraken te laf om zijn straf uit te zitten.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Enig manier om stemmen te halen bij de Vlaming: hang de populist uit zoals Jambon en Francken. Goed bestuur in Brugge telt niet mee. Metoo-kandidaat is ook zo een populistisch type.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    “Als ik één stem minder krijg dan de vorige keer, dan kies ik voor mijn eigen leven"? Bedoelt hij dat hij nu zijn leven in dienst stelt van de gemeenschap.In 2016 had de goede man 21 mandaten waarvan 10 bezoldigd en 11 onbezoldigd.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De Pol met de losse Pollekens ? Neen geef mijn portie maar aan de kat.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Het zou pas erg ,wat zeg ik zeer erg worden als de Pol met de losse pollekens een kans zou maken . De vrouwkens in Brugge zouden nogal eens afzien !