VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Gevallen Oxfam-topman reageert voor de camera op zijn seksuele relatie met Haïtiaanse vrouw: "Op het moment zelf had ik slimmer moeten zijn"

OxfamDe gevallen topman van Oxfam heeft voor het eerst voor de camera gereageerd op de beschuldiging dat hij seksfeestjes georganiseerd zou hebben. Daar is helemaal niets van aan, beweert Roland Van Hauwermeiren in het VTM Nieuws. Hij geeft wel toe dat zijn seksuele relatie met een Haïtiaanse vrouw aanleiding kon geven tot verdachtmakingen. "Op het moment zelf had ik slimmer moeten zijn. Die dame bezocht me regelmatig en zo is de vonk overgesprongen. In mijn ogen is dat even proper als wanneer ik hier in België een vrouw tegen het lijf gelopen zou hebben. Ik zie daar niets verkeerd in."

48 reacties

  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    het geld is gaan vliegen en de sex ook, triestig hè,mensen die honger hebben uitbuiten,foei
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    Ze kunnen verklaren wat ze willen, de mensen geloven er nog heel weinig of niets meer van. Waar blijft de cijfers over wat ontvangen is, wat de werkingskosten zijn en wat er uiteindelijk naar het goede doel gegaan is?
  • André Ducournau

    6 jaar geleden
    Volgens een nieuwe getuigenis kregen zijn slachtoffers een jaarloon per maand en dat een half jaar lang. En als je dat niet gelooft maken ze u iets anders wijs. Tijd voor harde bewijzen ipv anonieme oncontroleerbare getuigenissen.
  • Filip Degezelle

    6 jaar geleden
    Als ik nu nog steun geef, zal het aan mensen zijn die ik ken, ik bedoel in mijn buurt!
  • Dirk Sonck

    6 jaar geleden
    Roland Van Hauwermeiren gelooft zijn eigen leugens. Hij wordt door Oxfam naar de media gestuurd om de schade te beperken nu er massaal wordt afgehaakt met schenkingen en dotaties.