AFP
Volledig scherm
© AFP

Herbeleef hoe Belgen in de Europa League van goudwaarde waren voor hun club

Europa LeagueVanavond stonden de 1/16de finales van de Europa League op het programma. De Belgen waren wederom belangrijk voor hun team. Vooral Michy Batshuayi eiste álle aandacht op met twee treffers. Herbeleef hieronder de prestaties van onze landgenoten.

2 reacties

  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Prachtige speler technisch zeer sterk.
  • Eddy Vermote

    6 jaar geleden
    Zeg wel,stel je voor dat Club of Genk nu dienden aan te treden in 1/16 fin. Europa League. Dit na 9 matchen gespeeld te hebben sinds Nieuwjaar. Als gevolg van inhaalmatchen en Bekermatchen. Bericht gelaten in afwachting voor wie zal moeten stemmen voor blijven of verdwijnen van Play-Offs !
  1. Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt
    PREMIUM

    Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt

    Mocht hij zijn spelers met een afstandsbediening kunnen controleren, dan drukte Pep Guardiola ongetwijfeld meermaals per match op de pauzeknop. Ook in een kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Een aantal van zijn spelers, waaronder ook twee Rode Duivels, voldoen niet helemaal aan zijn ideaalbeeld, maar in dienst van het genie sluit een topcoach compromissen. Ontdek hier waarom Guardiola Kevin De Bruyne geen man vindt voor verzorgd voetbal en waarom zijn voetbalvisie eigenlijk wringt met de instincten van Jérémy Doku.
  2. “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham
    PREMIUM
    3

    “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

    Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?”