ANP
Volledig scherm
© ANP

Bitcoin weer voorbij de 10.000 dollar, ook andere cryptomunten veren op

De bitcoin is vandaag weer meer dan 10.000 dollar waard geworden. In het afgelopen etmaal won de munt bijna 8 procent aan waarde. Ook andere cryptovaluta als ethereum, ripple en bitcoin cash zaten volgens Coinmarketcap in de lift.

14 reacties

  • Mohamed Kabbal

    6 jaar geleden
    @Paul van de velde, vraag je beter eens af wat de achterliggende waarde van een briefje van 100€? Inkt op een vodje papier dat om en bij nauwelijks 0,0000001 cent kost. Het achterliggende waarde is het systeem die het een waarde geeft. Zo ook dus met crypto's.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Wie geeft die crypto-munten uit? Wat is de achterliggende waarde ervan?En kan iedereen crypto-munten uitgeven? Dan begin ik eraan en noem mijn munt de "pol". Iemand interesse?
  • Lorenz Hermans

    6 jaar geleden
    Goed gezegd ibrahinm balakan! Veel mensen hebben een negatief oordeel over crypto, maar zouden eerst het huidige banksysteem eens moeten bekijken. Onze wereldbanken zijn in handen van 1 familie en dan heb je nog de BRIC bank. Mensen begin jullie zoektocht naar info daar. En dan heet ik jullie welkom in de wereld van crypto ;)
  • Elias Vermotte

    6 jaar geleden
    De Croo ziet nu ook het nut ervan in, heeft deze week een meeting gehad met CEO van VeChain (zie artikel in knack). Daarnaast willen landen als USA, Zwitserland, Zuid Korea, Japan allemaal een voortrekkersrol hebben in de blockchain technologie. Gelukkig heb ik mooie handleiding gevonden op bitcoinstarters om in deze 'gebakken lucht' te investeren. Bedankt aan de nobele onbekende die deze site ooit in de reacties vermelde!
  • ibrahinm balakan

    6 jaar geleden
    @dirk lathouwers, dat is nu net waarom Bitcoin is ontstaan. Ik raad je aan om je even te verdiepen hierrond.