AFP
Volledig scherm
© AFP

Herbeleef hoe Belgen in de Europa League van goudwaarde waren voor hun club

Europa LeagueVanavond stonden de 1/16de finales van de Europa League op het programma. De Belgen waren wederom belangrijk voor hun team. Vooral Michy Batshuayi eiste álle aandacht op met twee treffers. Herbeleef hieronder de prestaties van onze landgenoten.

2 reacties

  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Prachtige speler technisch zeer sterk.
  • Eddy Vermote

    6 jaar geleden
    Zeg wel,stel je voor dat Club of Genk nu dienden aan te treden in 1/16 fin. Europa League. Dit na 9 matchen gespeeld te hebben sinds Nieuwjaar. Als gevolg van inhaalmatchen en Bekermatchen. Bericht gelaten in afwachting voor wie zal moeten stemmen voor blijven of verdwijnen van Play-Offs !
  1. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.
  2. Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controversiële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League
    PREMIUM
    2

    Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controver­siële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League

    Kevin De Bruyne is bij Manchester City promomodel voor Etihad Airways. Qatar Airways dekt het salaris van Kylian Mbappé bij PSG. Op het shirt van Axel Witsel bij Atlético prijkt een miljoenensponsor die nog niet van de grond kwam. Vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten stuwen vijf van de acht kwartfinalisten in de Champions League budgettair naar ongekende hoogtes. Wat zoekt de luchtvaartindustrie echt in het voetbal? Hoeveel miljoenen worden er betaald voor een plaats op een truitje van Real Madrid of Barcelona? En waarom is die sponsoring vandaag zó omstreden?