Rv
Volledig scherm
© Rv

"Had ik die kogels maar voor jou kunnen opvangen": dit zijn de 17 slachtoffers van schietpartij in Florida

Schietpartij FloridaDe schietpartij op een middelbare school in Florida heeft aan zeventien mensen het leven gekost. Onder hen een heldhaftige leerkracht en een American Footballcoach die bewust zijn eigen leven opofferde, maar de overgrote meerderheid zat gewoon zelf nog op de schoolbanken. Tieners dus die bruisten van enthousiasme en stuk voor stuk het hart op de juiste plaats hadden. Een laatste eerbetoon aan de hand van getuigenissen van hun nabestaanden.

21 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    en het ergste is dat het nog veel vaker zal gebeuren door de laksheid van de overheid, niet alleen in de VS maar overal ter wereld.... dat de FBI weer eens goed geblunderd heeft is duidelijk, ze konden niet identificeren van wie het bericht in de media kwam, terwijl zijn naam eronder stond.... allemaal schuldig aan dit drama.
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Wie is de schuldige? in de eerste plaats het FBI dat haar werk weeral niet heeft gedaan. Wapen verkopers zeggen het maar al te vaak dat die checkup een farce is en het FBI gewoon niets doet. Schuldig verzuim? of opzettelijk? gezien de bewijzen van manipulatie bij het FISA memo, zou ik eerder denken opzettelijk. Maar dat zal CNN u niet komen vertellen.
  • Leila Ali

    6 jaar geleden
    Zie nergens woord “terorrist” ?!! Omdat hij blank is
  • Bertrand Vandemeulebroucke

    6 jaar geleden
    Het is lijkt nog erger als ieder slachtoffer een gezicht krijgt.
  • Bart Cras

    6 jaar geleden
    Erg dat het al vele jaren gebeurd en niets aangedaan word. De wapen industrie is een grote geldschieter voor de kas van de VS. Laat ze een wapen dragen vanaf hun geboorte dan lost het probleem zich misschien vanzelf op.