Sam Louwyck in 'Van Gils & Gasten'.
Volledig scherm
Sam Louwyck in 'Van Gils & Gasten'. © één

"Een heksenjacht": acteur Sam Louwyck zat dronken achter stuur, maar vindt zijn straf te zwaar

Acteur Sam Louwyck vindt dat hij te streng is gestraft nadat hij voor de vierde keer met te veel alcohol in zijn bloed achter het stuur was betrapt. Dat heeft hij gezegd in ‘Van Gils & Gasten’ op één.

235 reacties

  • Patrick Verbelen

    6 jaar geleden
    Ik heb het ook niet voor die alcoholcontroles en inderdaad die boetes zijn niet in verhouding, want doodrijders krijgen dezelfde straf. Aan de ander kant moeten we ons wel eens realiseren dat we aan die alcoholcontroles misschien ons leven te danken hebben of dat van onze naasten, daar staan we te weinig bij stil.
  • Jan Chauvaux

    6 jaar geleden
    Volledig akkoord met een zware straf, maar voor een gewone normaal verdienende Vlaming is dat veel geld. En eigenlijk is er niets gebeurd. Sam wordt veroordeeld voor iets dat had kunnen gebeuren.En ondertussen worden terroristen die schieten op politie vrijgepleit. Hier klopt toch iets niet????
  • herman huyben

    6 jaar geleden
    Straffen hiervoor kunnen niet zwaar genoeg zijn. En geen uitvluchten of maar dit of maar dat.
  • Roman Grauls

    6 jaar geleden
    haha wat een pretentie, zo iemand zal het dus nooit leren. Nog strenger straffen dus.
  • Dietrich Van Helder

    6 jaar geleden
    Danny Demeyer, waarom zou er überhaupt voor dergelijke overtredingen een rechter nodig zijn? Wil jij nog verzachtende omstandigheden aanhalen waarom je dronken achter het stuur zit? Strafmaat is gekend, gepakt met overtreding? Meteen je gepaste straf krijgen.