© Mobile Vikings

Mobile Vikings lanceert eerste abonnementen

De Hasseltse mobiele operator Mobile Vikings start dan toch met abonnementen. Prepaid-kaarten en de vrijheid die daarmee gepaard gaat, waren sinds de oprichting het stokpaardje van het bedrijf. Het groeiende belang van mobiele data heeft voor een switch gezorgd. “We gaan hiermee in op de vraag die we al jaren krijgen vanuit onze community”, legt Herbert Vanhove, Chief Viking, uit.

mce

“Met ons aanbod herlaadkaarten hebben we er altijd naar gestreefd om onze leden het beste op de markt te bieden. Het is tijd voor de volgende logische stap: op het vlak van de herlaadkaarten hebben we de Belgische markt danig dooreengeschud, nu pakken we de abonnementen aan”, klinkt het. Mobile Vikings wil met zijn abonnementsformules twee keer zoveel mobiele data aanbieden als de concurrentie.

3 formules

Er zijn drie formules, met een maandelijks bedrag van 10, 15 of 25 euro. De gebruiken zal in elk geval kunnen blijven rekenen op het vertrouwde ‘Vikingsvoordeel’ van maandelijks 1.800 belminuten en 9.000 sms’en naar andere Vikings. “Met de lancering van de abonnementen ligt de klemtoon opnieuw op een competitieve bundel mobiele data. Competitief, als in het dubbele aantal mobiele MB’s in vergelijking met de huidige norm bij abonnementen op de Belgische markt”, aldus het Limburgse bedrijf.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer