Twitter
Volledig scherm
© Twitter

“Ik was 16 toen hij voor het eerst met mij naar bed ging”: Haïtiaanse vertelt hoe Oxfambaas haar twee keer per week betaalde voor seks

BinnenlandTussen de 79 en 158 euro: zo veel kreeg een Haïtiaanse prostituee naar eigen zeggen elke keer ze met de gevallen Oxfambaas Roland Van Hauwermeiren (68) naar bed ging. Ze was de eerste keer amper 16 jaar en het gebeurde twee keer per week, zes maanden lang. Ze deed haar hele verhaal in de Britse krant The Daily Mail.

108 reacties

  • Johan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Voor mij us het klaar en duidelijk: ik geef niets meer van mijn door de afgelopen jaren heen nogal zuur verdiende cenet aan enige organisatie. Ik heb contact met enkele daklozen die niet drinken en waar ik geregeld op straat een babbeltje mee sla. Zij krijgen van mij soms €5 en daar kunnen ze 1 dag mee eten en drank kopen ( geen alcohol ). Geen geld aan schoonverdieners van dergelijke organisaties!
  • Marie jos Loyens

    6 jaar geleden
    Oh die zuiderlingen hebben het graag en dan nog betaald ! En wie heeft haar dit voorgekauwd ? zij zijn niet in de mogelijkheid dit zo schoon te brengen want ze leven ongeveer gelijk dieren in de sloppen met verstand van een kind van vijf jaar
  • Denis Stock

    6 jaar geleden
    Een baby op geen 16, ook niet bepaald een heilig boontje.
  • Erik Vandendriessche

    6 jaar geleden
    Die geilen bok moet in het gevang ! sex met minderjarigen -- luxe leven -- geld van onze liefdadigheid voor hoeren = 25 jaar in cachot - daarna castreren !
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Decroo het is blijkbaar een ver van je bed show. Geen Belgische zaak zeg je zelf, en dus mag die kerel zo maar naar bed gaan met kinderen. Ik hoop dat je uitspraak je zal terug betaald worden bij de verkiezingen en het is inderdaad goed hoorbaar dat je een product bent van je vader want verstand heb je blijkbaar niet, nadenken is niet aan jou besteed.