Na een demonstratie tegen de slavernij van migranten in Libië braken er rellen uit aan onder meer de Naamsepoort.
Volledig scherm
Na een demonstratie tegen de slavernij van migranten in Libië braken er rellen uit aan onder meer de Naamsepoort. © Photo News

Advocaat vraagt opschortende straf voor relschopper (19) "omdat hij binnenkort profcontract tekent bij Belgische club"

BinnenlandEen jongeman riskeert een celstraf van 40 maanden voor zijn betrokkenheid bij de rellen van 25 november vorig jaar in Brussel. De 19-jarige B.M. vernielde toen de toegangspoortjes van een winkel, sloeg met een ijzeren staaf op een politiecombi en viel voorbijgangers aan.

353 reacties

  • Kris Van Den Eeckhaut

    6 jaar geleden
    Eén : dit bewijst wat voor crapuul er in voetbalploegen 'speelt' (ik noem dit niet werken, wat doorsnee stervelingen wel moeten doen ) 2) dit bewijst wat voor crapuul er zich onder advocaten bevindt ! Is iedere Belg (alhoewel Belg ?) niet gelijk voor de wet achtbare rechtsgeleerde of zijn er uitzonderingen zoals uw schorremorrie-clïënt , Degoutant hoe een advocaat zich platvloers gedraagt !!!
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Nu ineens spijt betuigen? Waarom? Omdat hij als profvoetballer veel kan verdienen en dan nog meer het beest uithangen? Er zijn zo nog voorbeelden van profvoetballertjes die denken dat ze alles mogen en kunnen omdat ze op een balletje schoppen. Straf mag geen rekening houden wie/ wat doet. Zijn toekomstige carrière? Pech. Er zijn nog andere jobjes.
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Als een voetbalclub een greintje integriteit wil behouden, geven ze zo iemand geen contract! En wanneer een rechter hier rekening zou mee houden, verdient die de naam rechter niet!
  • Hugo de Decker

    6 jaar geleden
    leuke voetbalploeg die zulk uitschot wilt! zijn geen kleine feiten en heb zo de indruk dat dit niet zijn eerste feit is alleen de eerste keer betrapt! brussel loopt vol van zulke onschuldigen !
  • johan vandenberghe

    6 jaar geleden
    Waanzin !!!