Cruz met zijn advocate terwijl hij voor de rechter staat.
Volledig scherm
Cruz met zijn advocate terwijl hij voor de rechter staat. © EPA

Dolle schutter verklaart dat “demonische stemmen” hem leidden. Volgens advocate heeft hij “spijt” en is hij “gebroken mens”

BuitenlandDe jongeman die woensdag een bloedbad aanrichtte op zijn voormalige middelbare school in Florida zou daarbij geleid zijn door “stemmen” die hij in zijn hoofd hoorde en die klonken als “demonen. Dat hebben bronnen bij de politie verteld aan de Amerikaanse zender ABC News. Zijn advocate noemde hem een “gebroken mens” terwijl ze haar arm om hem heen legde in de rechtszaal.

42 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Volgens Abdelmalik hebben de Amerikanen Irak gedistilleerd. Maar goed ook, of ze zaten daar nog altijd zonder whiskey!
  • eric meers

    6 jaar geleden
    Pech voor hem dat hij in America woont en dat hij gegarandeerd de doodstraf of 15 keer levenslang krijgt , had hij dat in België gedaan kwam hij er wel vanaf met een 6 tal maanden psychiatrie en een 5 tal jaar bak .
  • Jonas Van Ballaer

    6 jaar geleden
    Malik... wat is de betekenis van... Gedistibaliseerd....?
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    Blijkbaar zijn de advocaten overal dezelfde wereldvreemden.
  • Abdelmalik Malik

    6 jaar geleden
    Ik heb lang geen medelijden meer met Amerikanen sinds hun illegale invasie in irak in 2003,ze hebben heel die regio gedistibaliseerd,met miljoenen doden als gevolg,het Is altijd iets met dat landje,ze zijn altijd alleen maar met geweld bezig,wat verwacht je als je naar iedereen oorlogswapens verkoopt?