s
Volledig scherm
s © Facebook

Vrouw fotografeert met Valentijn huilende man op restaurant. En dan merkt ze dat hij tegenover as zit van zijn overleden vrouw

BuitenlandAanvankelijk was het haar niet opgevallen toen ze met Valentijn aan het lunchen was op restaurant in het Amerikaanse Texas. Maar toen Chasidy Gwaltney wat beter keek, zag ze dat de oudere man aan een tafeltje voor twee iets verderop zat te huilen. En toen merkte ze opeens dat hij tegenover een urne zat met daarin de as van zijn overleden vrouw.

56 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    In die urne zit zijn vrouw helemaal niet. In die urne zit as, niet meer en niet min. Zijn vrouw is er niet meer en leeft enkel nog in zijn herinneringen. Ik bezoek nooit een graf of urne van dierbare overledenen. Ik koester herinneringen aan hen. Plaatsen waar ze geleefd hebben, waar we samen zijn geweest. Was dit voor hem in dat restaurant, fijn, goed zo. Maar ik vind het een beetje ziekelijk om daar met die urne te zitten.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Wat een larie, kan evengoed z'n 20-jarige Thaise internet aankoop geweest zijn die niet kwam opdagen.
  • Roger Poot

    6 jaar geleden
    Afscheid nemen is moeilijk, hopelijk kan de man zijn verdriet een (positieve) plaats geven in zijn verdere leven.
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Zo ziet een urne met as er niet uit. Er staat int groot “ice bag” op. Dit lijkt op een fles vodka. Ik zie een ander verhaal. Man krijgt ruzie met Valentijsdate en vrouw vertrekt en laat geschenk en glas wijn achter. Indien toch as, vind ik het een weirdo.
  • aaron aerts

    6 jaar geleden
    die van mij is niet dood Maar wilde er niet meer zijn toen het even moeilijker ging. Ik zat er nu ook zo.