© *

Karen Damen gaat dan toch dit weekend trouwen

Ze ontkende het zelf in alle talen, maar alles wijst erop dat Karen Damen en haar vriend Anthony dit weekend toch zullen trouwen in Ibiza. "Het was zeker niet het plan om het huwelijk aan de grote klok te hangen", zegt Karens manager Roland Keyaert in het blad TV Familie. "Het is voor Karen en Anthony een intiem privégegeven en dat willen ze ook koesteren".

redactie

Afgelopen zomer werd het weekend van 17 en 18 september al genoemd als het weekend waarin Karen en Antony elkaar het jawoord zouden geven, iets wat de presentatrice toen ontkende op Twitter. Begrijpelijk, aangezien ze er graag een kleine plechtigheid van wil maken en enkel zeer goede vrienden uitnodigt. "Het was haar grote wens om in intieme kring een soort van hippiehuwelijk te organiseren op Ibiza", zegt Axana Ceulemans, de choreografe van K3, in TV-Familie. Zij is zelf niet uitgenodigd, maar Kathleen en Kristel van K3 zouden wel een uitnodiging ontvangen hebben. Kristel zelf wilde daar geen commentaar over kwijt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wie geen uitnodiging kreeg, is Josje, ontdekte het Nederlandse showbizzblad 'Privé'. "Karen gaat inderdaad trouwen, maar volgens mij is daar ook een hoop geheimzinnigheid rond", reageerde Josje zelf in een video van Privé TV. "Ik weet niet hoe ze het zal vieren. Ik check ook niet zo vaak mijn mailbox, dus misschien zit er nog wel een uitnodiging in". Volgens Axana Ceulemans moet er vooral niets achter gezocht worden: "Er is geen reden om te denken dat er ruzie zou zijn tussen Karen en Josje. Ik heb ze nooit ruzie zien of horen maken".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER