Google Streetview
Volledig scherm
© Google Streetview

Medtronic sluit in Opglabbeek: 380 banen op de tocht

Medtronic, 's werelds grootste bedrijf in medische technologie, wil zijn distributiecentrum in Opglabbeek sluiten. Er staan ongeveer 380 banen op de tocht, zo melden directie en vakbonden.

79 reacties

  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Simpel,laat al die mensen met SWT gaan wij zullen wel werken tot ons 67ste en de lasten voor bedrijven en onze belastingen verhogen en het SWT is betaald, zo deden onze bekwame ministers dit toch in het verleden met dit resultaat als gevolg. De loonkosten zijn te hoog geworden!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Met dank aan de MR ,NVA regering en hun vele jobs ,jobs,jobs en tot slot jobs,deze regering maakt Belgie volledig kapot.Je kan de gebruiker zo plat belasten dat ie ook nog het hoog nodige koopt hè jongens ,daar al aan gedacht.
  • piet maes

    6 jaar geleden
    mede door de komst van gelukzoekers naar belgie zijn de belastingen boven gemiddeld gestegen. het gevolg is inderdaad dat bedrijven uitwijken naar naburige landen waar de lasten lager zijn. over 20 jaar zitten we hier in belgie met een leger geimporteerde hoogopgeleiden zonder werk en nog meer bedrijven die vertrokken zijn. met andere woorden :chaos!!
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    De politiek moet héél dringend in eigen boezem kijken als ze nog iets willen redden van tewerkstelling hier. Ze zijn politieker voor hun leven , diegene die de economie moeten laten draaien niet. Zij leiden , de kapot belaste burgers lijden.
  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    @Jef Deckers dat is bij de socialisten ook zo verkiezings praatjes iedere keer het zelfde zoals altijd verdeel en heers..........Alleen bekoopt de gewone man het altijd.