Sam Louwyck deed gisteren enkele controversiële uitspraken in het programma 'Van Gils en Gasten'. Naast hem politierechter Kathleen Stinckens.
Volledig scherm
Sam Louwyck deed gisteren enkele controversiële uitspraken in het programma 'Van Gils en Gasten'. Naast hem politierechter Kathleen Stinckens. © Screenshot 'Van Gils en Gasten'

Bakken kritiek voor Sam Louwyck en ook Lieven Van Gils. Vader van verkeersslachtoffer: "Hij moest beschaamd zijn"

BinnenlandDe uitspraken van Sam Louwyck in 'Van Gils en Gasten' doen bijzonder veel stof opwaaien. De acteur vindt dat hij te streng gestraft is omdat hij opnieuw met te veel alcohol achter het stuur betrapt werd. De vader van verkeersslachtoffer Emilie Leus reageert verontwaardigd, net als verschillende vzw's. "De acteur wiens naam ik niet meer wens uit te spreken moest beschaamd zijn." Ook presentator Lieven Van Gils krijgt ervan langs. 

192 reacties

  • koen de lange

    6 jaar geleden
    bv's denken altijd dat ze meer mogen
  • Raphael Kerser

    6 jaar geleden
    @Robert Vandendorpe wow zo edgy! Ok ik zal uw redenering even volgen. Louwyck zegt dat zijn straf voor dronken rijden te streng is. Ik geef hem volkomen gelijk, ik vind de straf voor foutparkeren ook veel te zwaar! Jep zo idioot klinkt uw uitspraak dus.
  • Rachida ouamari

    6 jaar geleden
    Van Gils kan beter de K3-tjes blijven uitnodigen. Daar kan hij nog wat mee praten. Een ernstig debat ontgaat die jongen altijd. Verder dan wat schaapachtig lachen komt hij nooit.
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Er zijn minimum en maximum straffen waaruit een rechter kan kiezen. Als je al verschillende malen tegen de lamp bent gelopen terwijl je al gedeeltelijk voorwaardelijk bent gestraft, wat verwacht je dan ? Dit heeft niets te maken met andere al dan niet allochtonen veroordeelden. Hij wist wat hij kon verwachten. Wie zijn gat verbrand....
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Die acteur mag ongetwijfeld hetzelfde lot ondergaan als Koen De Pauw. Weg met dergelijke mensen, die niet eens weten waartoe alcoholmisbruik kan leiden. Dergelijke egoïsten horen niet thuis op ons Tv-scherm.