Het kerkhof 'Senhora Santana' waar Rosangela Almeida dos Santos volgens haar familie levend werd begraven.
Volledig scherm
Het kerkhof 'Senhora Santana' waar Rosangela Almeida dos Santos volgens haar familie levend werd begraven. © Google Street View

Medische blunder in Brazilië? "Mijn dochter werd levend begraven en probeerde dagenlang uit kist te ontsnappen"

Een Braziliaanse vrouw zou volgens haar familie als gevolg van een medische fout levend begraven zijn. De 37-jarige Rosangela Almeida dos Santos overleed op 28 januari en zou elf dagen lang geprobeerd hebben om uit haar graf te ontsnappen. 

9 reacties

  • Aaron lammens

    6 jaar geleden
    Iedereen spreekt hier enkel over de dokters maar waarom heeft de moeder geen alarm geslagen toen anderen haar kwamen vertellen dat ze geschreeuw uit de kist hoorden komen oke dat ge denkt dat het een grap is maar als dit een paar mensen komen zeggen zijn zou ik toch actie ondernemen
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Had ze zuurstof bij om zolang te leven? Graag ook haar techniek delen om nagels los te vijzen. Mij lukt dat niet. Een schroef wel.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Dat gebeurt hier wel meer dat er een dooie rechtstaat juist voor hij begraven word. Die moet dan wel snel zijn want hier in Brazilie word je al dezelfde dag of de dag erna s´morgens begraven. En de dokters hier kun je niet vergelijken met die van Europa, als je het aantal uren opleiding vergelijkt weet je direct waar het probleem zit.
  • stefaan maes

    6 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat mensen hier bezig zijn over het wel of niet mogelijk zijn. Al was het maar een uur. Wat een nachtmerrie.
  • Alex Terieure

    6 jaar geleden
    Hoelang duurt het voor je stikt in zo'n kleine kist? Enkele uren of 11 dagen? Broodje aap.