BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ook zonder Deschacht zinkt het schip verder weg: Anderlecht gaat kopje onder op Stayen

Drie op twaalf werd vanavond drie op vijftien. Anderlecht blijft in hetzelfde bedje ziek. Op Stayen leed de landskampioen al zijn zevende seizoensnederlaag: 1-0. STVV geeft zich niet gewonnen in de strijd om PO1.

106 reacties

  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    de verdediging van Club is op dit moment minder in vorm , echter de aanval scoort hun doelpunten .Laten we Club op onze knieen danken dat ze nog punten laten liggen want stel dat ze de afgelopen 5 matchen gewonnen hadden . hoe belachelijk zouden de tegenstanders dan niet gemaakt worden door de pers .
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Jefke Vermeulen, ja,als het tussen Brugge ,Standad, Gent en Genk zal moeten gebeuren in de toekomst dan zeg ik arm Belgisch voetbal !
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Hier zijn er veel die plezier hebben, misschien kan Coucke ook voorzitter worden van de bond, dan krijgt hij zeker 40 punten cadeau , als de ondervoorzitter er al 20 krijgt.
  • Danny De Ruelle

    6 jaar geleden
    Morioka samen met Vormer de 2 beste middenvelders van de PL,bij WB speelde iedereen in functie van Morioka bij Anderlecht spelen 11 EGO"S enkel voor zichzelf en dat is het probleem HEIN, voetbal is nog altijd een ploegsport alleen slaag jij er niet in om er een ploeg van te maken
  • Jo Van opstal

    6 jaar geleden
    Hein buiten en emillio ferrera van de belofte naar de A kern dat gaat couke doen vanaf 1 maart!!!!