Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nainggolan kiest voor opvallende haarkleur

Rode Duivel Radja Nainggolan ging vrijdag met alle aandacht lopen op de training van zijn club AS Roma. De middenvelder koos echter voor een opvallend nieuwe haarkleur voor zijn ‘mohawk’ en kleurde die felrood. Toeval of niet, net vandaag lanceerden de Rode Duivels hun WK-campagne met de hashtag ‘Red Together’.

jtp

“#REDTOGETHER is veel meer dan een hashtag”, zo laat de Belgische Voetbalbond weten in een persbericht. “Zo willen we meer dan ooit de verenigende kracht van het voetbal benadrukken.” In de video komen niet enkel de Rode Duivels aan bod, maar ook de Belgian Red Flames, de Beloften (U21), de nationale ploegen Futsal, de verschillende nationale jeugdploegen, de nationale G-teams, de Belgian Homeless Devils en Flames en onder meer ook staf, supporters en commerciële partners.

“Deze campagne zal uiteraard worden ingezet om onze Rode Duivels te promoten en te steunen met het oog op hun WK in Rusland, maar ze zal ook worden gebruikt in een breder kader en op langere termijn. Het is een weloverwogen keuze, want ons doel bestaat er nu in om actoren te integreren uit verschillende milieus inherent aan het voetbal. Het is essentieel dat wij, Belgen, altijd verbonden blijven in goede en slechte tijden, want enkel zo kunnen we grootse dingen verwezenlijken”, verduidelijkt Pierre Cornez, woordvoerder van de KBVB.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.