Donald Trump samen met traumachirurg dr. Igor Nichiporenko en Melania Trump tijdens een bezoek aan de Broward Health North-ziekenhuis waar slachtoffers van de schietpartij op de Marjory Stoneman Douglas High School worden opgevangen.
Volledig scherm
Donald Trump samen met traumachirurg dr. Igor Nichiporenko en Melania Trump tijdens een bezoek aan de Broward Health North-ziekenhuis waar slachtoffers van de schietpartij op de Marjory Stoneman Douglas High School worden opgevangen. © EPA

Trump bezoekt slachtoffers schietpartij Florida in ziekenhuis

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag de slachtoffers van het bloedbad in een school in Parkland, Florida, bezocht in het ziekenhuis. Dat deed hij samen met first lady Melania. "Het is bedroevend dat zoiets kan gebeuren," zei het staatshoofd.

10 reacties

  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Ja, Emmy Brouhon dat gebeurde onder Obama ook maar telkens hij een poging waagde om de wapenwet te verstrengen blokkeerden de republikeinen alles. Trump kreeg ook meer dan 20 MILJOEN DOLLAR van de wapenlobby voor zijn campagne!!! Maar uiteraard blijft Trump de beste president ooit?? Misschien kan hij zijn zoon eens naar een publieke school sturen zonder lijfwachten ? Het voorstel van zijn minister? De leerkrachten bewapenen !! Nog goede voorstellen? Degoutante vent, degoutante regering.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Economie en wapenlobby, dat is Trump zijn stokpaardje, de hypocriet of zeg liever lafaard.
  • EMMY BROUHON

    6 jaar geleden
    Dit gebeurde onder vele andere presidenten ook. Is er toen iets veranderd?
  • Ria Van Looy

    6 jaar geleden
    regeringen hebben nog altijd niet het beste voor met hun eigen volk , maar zijn bezig met de wereldeconomie , de handel moet draaien .In Amerika moet de wapenindustrie draaien ......
  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Dan kunnen ze hem gelijk bedanken voor zijn laksheid . Hij kan ze misschien allen een AR-15 schenken met de complimenten van zijn hoofd sponsor de NRA .