REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Donald Trump is een van de minst populaire presidenten sinds 1950: Amerikanen zien nog liever JFK, Reagan of Obama terug in het Witte Huis

Maandag vieren de Amerikanen “President’s Day”, een feestdag ter ere van alle president van de Verenigde Staten. Maar de huidige president Trump zal mogelijk niet in feeststemming zijn als hij de resultaten van een nieuwe opiniepeiling ziet. Uit een online onderzoek van Ipsos blijkt namelijk dat Trump een van de minst populaire presidenten van de VS is.

27 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En inmiddels is uit een ander onderzoek van politicologen gebleken dat hij de slechtse president ooit was, niet enkel sinds 1950, maar ooit! Helemaal onderaan op de 45e plaats!
  • Sanjiv Seeuws

    6 jaar geleden
    Jack Dereder - jij zou eens moeten reageren zoals Trump doet. Je zal wel zien hoeveel ‘vrienden’ jij nog zal hebben. Ieder zijn ding, maar het zegt genoeg over het feit dat je een Trump-aanhanger bent
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Trump is dan weer erg populair binnen de groep van de ondervraagde Republikeinen. Hij scoort bij hen een 7,20. Enkel Reagan -8,03- en George W. Bush -6,73- doen beter bij de Republikeinse kiezers. Zucht.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Polls worden enkel gedaan op linkse websites en wat campussen vol hippies dus hebben nul waarde.
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Zolang CNN 93 % van hun nieuws negatief blijven schrijven over Trump is dat niet verwonderlijk en ondertussen doet hij het beter dan Obama.