Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgische staat verloor 60 miljoen euro aan verkoop Brussels Airlines

De federale overheid heeft bij de verkoop van Brussels Airlines 60 miljoen euro verloren,. Dat berekende La Libre Belgique.

29 reacties

  • guido taens

    6 jaar geleden
    Schoon schip maken van boven aan,altijd dezelfde krokodillen die men ziet opduiken als er in een regering flaters van miljarden euro's ziet verschijnen,ofwel zitten erop het hoogste treedtje oenen,die nergens niks van kennen of en zoals immer is het verdoken bedrog ,zodat die vermeende dikkoppen hun vettige broekzakken nog ééns kunnen afvegen in overleg met deze hooggeplaatste nietszeggende en nietsbetekende OENEN.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Tommeke Faes, ga met Calvo de bleiter in zee en verzuip ! Wat een triestig leven als je alleen maar op NVa en BDW kan bassen ! Het is trouwens NIET de NVa die BA heeft verkocht, maar SPa'er Luc VDB en vrienden !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    En de nva Marc ? De Wever wel cashen maar geen tegenprestatie leveren , zelfs geen verplaatsing en jij spreekt over eergevoel mijnheer Baeyens ?
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De regering-Verhofstadt (met de PS natuurlijk) heeft ons land toen uitverkocht voor eigen eer en glorie. De partijen hebben nog schaamte nog eergevoel.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Ja en altijd zijn het dezelfde mensen die de touwtjes in hadden hebben en zich zo geweldig vinden maar ons keer op keer met verlies opzadelen en ons het laten betalen want zelf zetten ze zich steeds uit de wint dit zijn de Belgische investeerders de lobbyisten de baronnen en zij die zich manager noemen !