© Isopix

"Mama, waar is je broek?" Dochtertje van Blake Lively snapt outfit niet helemaal

Actrice Blake Lively verliet het huis in een oversized sweater en dat begreep haar dochtertje van drie niet helemaal. "Mama, waar is je broek?", reageerde ze, en de actrice postte dit als 'echt gebeurd' op Instagram.

elvh

Wanneer Blake Lively (30) -nog steeds hard aan het werken aan die zwangerschapskilo's na de geboorte van dochtertje Ines (1)- het huis verlaat in een oversized zwangerschapstrui en hoge zwarte boots, vindt haar dochter James van drie dit bijzonder vreemd.

"Mama, waar is je broek?", reageert ze wanneer Blake uit de lift stapt. De actrice vindt dit bijzonder grappig en deelt de uistpraak dan ook op Instagram. 'Echt gebeurd!', post ze onder de foto van haar outfit.

De waarheid komt uit een kindermond. En als dat kindermondje drie jaar oud is, klinkt die waarheid meestal nog bijzonder grappig ook. De foto werd ondertussen meer dan 2 miljoen keer geliket, onder andere ook door model Gigi Hadid, die de post hilarisch vond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER