Vukovic zweeft een poging van Vanaken acrobatisch uit doel.
Volledig scherm
Vukovic zweeft een poging van Vanaken acrobatisch uit doel. © Photo News

Al vijf matchen zonder zege: Club Brugge opnieuw niet efficiënt genoeg

Jupiler LeagueOpnieuw twee tegengoals. Opnieuw geen zege. Voor de vijfde keer op rij nu al. De reguliere competitie mag dan binnen zijn, de negative vibes blijven overheersen. Nog drie wedstrijden om die weg te werken.

51 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Brugge al 6 wedstrijden zonder zege ????? In plaats van altijd die Brugge te noemen KIJKT eens naar die andere ????? Anderlecht op 14 punten, Gent 16, Genk 22, Standard 23 WAT doen deze dan. ???????
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Paul Van den Bruel, Brugge wel en niet winnaar. Er nadert inderdaad niemand, maar ze vertikken het om uit te lopen wanneer de anderen het laten liggen. Je zou kunnen zeggen dat Charleroi dan ook winnaar is. Brugge loopt geen 2 punten uit, dus Charleroi ook winnaar van het weekend.
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    En toch zijn Kortrijk en Club de winnaars van het week-end, gezien geen enkele ploeg van de zes achtervolgers naderen op Club. En Kortrijk die in de zes komt.
  • Vincent Vankeerberghen

    6 jaar geleden
    Weer een zwakke wedstrijd van Brugge. Ref hebben ze spijtig genoeg dit jaar zeer veel mee. Ze hadden 7a10 punten teveel door foute ingrepen van refs. Dan nog zouden ze voor staan, maar niet met zoveel punten verschil... Gent en chalala zijn de betere ploegen van play-off 1 momenteel
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    En zoiets gaat kampioen worden... erg.. heel erg..