Terwijl de roep voor een strengere wapenwetgeving steeds luider klinkt, wijst Trump met een beschuldigende vinger naar de FBI. Die wist dat de schutter in de school in Florida een gevaar betekende, maar deed niets met die informatie.
Volledig scherm
Terwijl de roep voor een strengere wapenwetgeving steeds luider klinkt, wijst Trump met een beschuldigende vinger naar de FBI. Die wist dat de schutter in de school in Florida een gevaar betekende, maar deed niets met die informatie. © REUTERS

Trump haalt uit naar FBI: "Schoolschutter niet aangepakt omdat ze te veel tijd besteden aan Ruslandonderzoek"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisteravond de link gelegd tussen de schietpartij op een school in Florida en het onderzoek van de FBI naar Russische inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. In een tweet zegt hij dat de FBI te veel tijd spendeert aan het onderzoek.

179 reacties

  • Donald Deblaere

    6 jaar geleden
    Jan Van Overveldt, voor diegenen die het niet verstaan, een idioot die geen wapen heeft kan het ook niet afvuren. En het FBI heeft inderdaad steken laten vallen, maar of Trump daarom 100% gelijk heeft? Alsof het werk van de 34.000 FBI-leden stilvalt door één onderzoek tegen Trump. Stel nu nog dat er 1000( ik vermoed dat het er eerder 100 zullen zijn) zouden bezig zijn met het onderzoek, dan zijn er toch nog 33.000 anderen over.
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    De schuld op een ander steken is gemakkelijk. Kijk eerst in eigen boezem mr Trump.
  • Willy Scholaart

    6 jaar geleden
    maar waarom hebben ze er dan niets aangedaan, hier heeft hij toch wel een punt.
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Met andere woorden : hou U niet met Rusland-gate bezig want je zou dingen vinden die op de president zouden slaan.
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Ja, dan is dat zijn eigen schuld.