Michel Leroy van de vzw GIAL. Hij verdiende 1.000 euro per dag als schijnzelfstandige.
Volledig scherm
Michel Leroy van de vzw GIAL. Hij verdiende 1.000 euro per dag als schijnzelfstandige. © Stad Brussel / Bruzz

Ex-directeur vzw Gial: "Ik lag buiten na vragen over contract van 1.000 euro per dag"

BinnenlandDe voormalige directeur-generaal van de in opspraak gekomen Brusselse vzw Gial, Yves Vander Auwera, beweert dat hij in 2016 werd buitengezet nadat hij vragen had gesteld over het miljoenenconsultancycontract met een van de directeurs. Dat zegt hij in De Morgen.

54 reacties

  • johnny nijs

    6 jaar geleden
    hoe zou het komen dat die groene heren die meeregeren nooit iets naar boven brengen in brussel. Daarna; steeds veel verontwaardiging maar zelf nooit iets ontdekken of controleren
  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Wat niet logisch is en wat nu normaal is dat het ontslag volgt !!!!!!!!!!
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Brussel hoofdstad van Europa, alias Sodom en Gommora. Oord van verderf en corruptie. Of hoe noem je dergelijke zelfverrijkingstoestanden. Walgelijk. En waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg. Hebben is hebben. Ge moet niet geloven dat die pipo er ook maar één eurocent zal moeten van terugbetalen. En wie heeft hier verder nog zijn zakken mee gevuld???. Dit is beslist geen einzelganger. alles zo snel mogelijk in de doofpot draaien zal het credo zijn van "onze politici"
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Dan had die man dat in de openbaarheid moeten brengen. Wij hebben een waakhond nodig. Die waakhond zit in een cordon sanitaire. Je ziet wat er van komt als er geen controle mag zijn. Blijven stemmen op dezelfden, mensen !
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Zit dat lelijk strikmanneke nu nog niet in den jail....