Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Staking MIVB: metrolijn 1 opgestart, 21 buslijnen rijden uit

StakingDoor een staking van de socialistische en liberale vakbonden ACOD en ACLVB bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB is vanochtend vroeg geen enkele metro uitgereden.  Metrolijn 1 is sinds 8 uur opgestart tussen Weststation en Stokkel, en dat in beide richtingen. Dat meldt een woordvoerder van de MIVB.

7 reacties

  • Eddy Van der Vliet

    6 jaar geleden
    de bossen hebben weer eens een extra lang weekend en de echte werkers moeten hun plan maar trekken, die politieke stakingen vinden de werkende mensen echt overbodig. Dat de rooi daar maar eens aan denken.
  • josh tree

    6 jaar geleden
    de pendelende werkmens wist het op voorhand...... en diegenen die er door gekloot worden zijn meestal ook diegenen die veroorzaakt hebben dat er gestaakt moet worden! maw banken en politici!
  • Michel Gilson

    6 jaar geleden
    Probeer zo weinig mogelijk af te hangen van het openbaar vervoer en van openbare diensten in het algemeen, woon in een landelijk gebied niet te ver van uw werk en vermijd (groot)steden als de pest. Zorg zoveel mogelijk zelf voor drinkwater en stroomvoorziening.
  • peter maas

    6 jaar geleden
    Proficiat aan de bonden die staken,en een DIKKE NUL voor het steeds weer LAFFE ACV !
  • Guido De hornois

    6 jaar geleden
    Stakingen van het openbaar vervoer begint al meer een gewente te worden dan een uitzondering. Hoe wil men mensen stimuleren om meer het openbaar vervoer te nemen als je er niet kan op rekenen ?