.
Volledig scherm
. © LSI

Zeven auto's betrokken bij zwaar ongeval op A19 in Menen

Op de A19 in Menen richting Kortrijk zijn vanochtend iets voor 6.30 uur zeven voertuigen betrokken geraakt bij een ongeval. Een auto knalde er achteraan op een vrachtwagen en ging aan het tollen. De andere voertuigen knalden op het tollende voertuig of werden geraakt door rondvliegende brokstukken. Drie voertuigen raakten erg zwaar beschadigd. 

7 reacties

  • bjorn eeckhout

    6 jaar geleden
    @Gilbert, bij mijn werk (vuilkar) hebben wij vooraan en achteraan zwaailichten maar dat wil zeker niet zeggen dat de mensen daar rekening mee houden!! Integendeel, bij sommige automobilisten werkt dit als een rode lap bij een stier!!!
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    christine vandenabeele een zeer terechte reactie mevr. Ik heb geleerd in de rij opleiding dat je voor alles en iedereen moet kunnen stoppen nu zijn er mensen die overal zwaailichten op willen.
  • lode van doorne

    6 jaar geleden
    Gilbert Desmet = het verstand van Vlaanderen .
  • Stephanie Vandamme

    6 jaar geleden
    Mss als automobilist afstand houden ..... zou ook al veel schelen.... en zwaailichten mogen niet tenzij uitzonderlijk vervoer..... mss niet altijd de vinger wijzen naar vrachtwagenchauffer ?
  • Jean-Marc Carton

    6 jaar geleden
    Gilbert, vrachtwagens zouden dan ook zwaailichten moeten hebben, op den duur is de autostrade een kerstboom. Als alle bestuurders zich zouden concentreren op de weg zou het ook al helpen.