ANP
Volledig scherm
© ANP

Bitcoin opnieuw meer dan 11.000 dollar waard

De bitcoin is meer dan 11.000 dollar waard. De grens werd zondag gepasseerd, waarop een kleine terugval volgde. Vandaag ging de bitcoin opnieuw voorbij de grens.

5 reacties

  • jeroen jacobs

    6 jaar geleden
    Het publiek wilt geen fiat meer want fiat is een waardeloos ponzi scheme... men mag bitcoin nog supressen dan worden er gewoon andere coins ontwikkeld. the age of bartaining has begun. Long live the rebellion.
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Tulpenmania volgens velen. Wel we zien wel. Het gaat met ups and downs, maar dat is een algemeen gegeven in het leven trouwens. Maar dat de beurzen allemaal met gebakken lucht handelen, dat europa miljarden per maand gebakken euro-lucht bijprint is geen probleem hoor, dat kan.
  • diego gonzalez

    6 jaar geleden
    Waar zijn al die mensen opeens naartoe die tijdje geleden nog zo veel furore maakten toen Bitcoin crashte ? Bitcoin deed dit jaar x10 en zakte daarna /2. Toen het x10 ging, hoorde je ze niet. Toen het even /2 ging zat het hier vol slimmeriken opeens. Maar nu het terug omhoog gaat, zijn al die genieen opeens weer verdacht afwezig.
  • Pieter Vandewoestyne

    6 jaar geleden
    Geen bubbel Seppe, maar wel een correctie. Niks ongewoons voor Bitcoin en zoals altijd zorgt de technologie achter de Bitcoin ervoor dat de prijs zich altijd hersteld. De prijs is zowat verdubbeld in een dikke week tijd. Denk nu maar eens aan wat de Bitcoin binnen een jaar of binnen 10 jaar zal waard zijn...
  • Seppe Cools

    6 jaar geleden
    De uit elkaar gespatte druppels zijn terug op magischer wijze bij elkaar gekomen in een coherente bubbel dan?