President Trump, afgelopen vrijdag, in Washington, bij zijn vertrek naar zijn privé-verblijf in Mar-A-Lago in Florida.
Volledig scherm
President Trump, afgelopen vrijdag, in Washington, bij zijn vertrek naar zijn privé-verblijf in Mar-A-Lago in Florida. © AP

Bestuurder uit presidentiële colonne van Donald Trump opgepakt met wapen

Een bestuurder van een van de wagens uit de presidentiële colonne van de Amerikaanse president Donald Trump in Mar-A-Lago is opgepakt omdat hij een vuurwapen bij zich had. Volgens de bestuurder zelf ging het om een persoonlijk wapen, dat hij vergeten was.

11 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    En nog zijn er mensen die zeggen dat Trump niets doet aan de wapendracht. Weeral iemand minder met een wapen ...tenminste toch voor een halve dag. Nu de andere 55 miljoen nog.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    die wou zichzelf verdedigen zoals trump steeds aanraadt
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    die wapenwet bestaat al zolang,dat valt niet met een pennetrek te veranderen.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Wapens doden geen presidenten, mensen doden presidenten. Als president die hardnekkig het 2e amendement verdedigt mag je dus geen schrik hebben van een vuurwapen.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Hypocrisie ten top! In zijn colonne mag géén wapen maar op school mag iedereen een wapen dragen. Ja zelfs leerkrachten mogen hun leerlingen beschieten! Was DT bang of zo? Men mag een vuurwapen meenemen naar de sportschool, het werk, de kleuterklas, ... maar o wee als je bij DT in de buurt komt...