TF1
Volledig scherm
© TF1

Sven kan niet geloven dat zijn broer Maëlys (8) om het leven gebracht heeft: "Ik ga hem vragen wat er gebeurd is, punt per punt"

Zaak MaëlysOok al heeft Nordahl Lelandais bekend dat hij Maëlys De Araujo "per ongeluk" doodde, zijn broer Sven is er nog altijd van overtuigd dat hij helemaal niets met de feiten te maken heeft. "Het is gewoon niet mogelijk", klinkt het in de TF1-uitzending 'Sept à Huit'. "In april ga ik hem kunnen vragen wat er precies gebeurd is. Punt per punt, ik moet de volledige waarheid kennen."

3 reacties

  • Pieter Bossuyt

    6 jaar geleden
    Hij krijgt doodsbedreigingen die broer en dan laat hij hem in de gazet zetten mee foto... slim is ie ook nie, laat diene.mens.mee rust , ik heb ook een broer die nie normaal is, mijn schuld dan ook?
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Dat is meestal zo met psychopaten niemand heeft ooit iets gemerkt het zijn perfecte kameleons ze vallen niet op ! Daarom dat ze vaak niet gevat worden !! Je mag zulke daders ook Nooit geloven op hun woord want ze liegen en bedriegen constant om hun aandeel te minimaliseren en een zo laag mogelijk straf te krijgen !
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    En ik hoop dan ook dat levenslang ook levenslang is, en niet een derde van de straf zoals bij ons.