Kent Whitaker over zijn zoon: ,,Ik heb al te veel moorden gezien. Ik wil hem niet voor mijn ogen geëxecuteerd zien worden.”
Volledig scherm
Kent Whitaker over zijn zoon: ,,Ik heb al te veel moorden gezien. Ik wil hem niet voor mijn ogen geëxecuteerd zien worden.” © REUTERS

Vader wil voorkomen dat zoon die moeder en broer liet vermoorden doodstraf krijgt: "Al te veel moorden gezien"

De Amerikaan Kent Whitaker stelt alles in het werk in een uiterste poging de executie van zijn zoon over twee dagen te voorkomen. Zelf overleefde hij de moordaanslag die door zijn zoon was beraamd, ternauwernood. Zijn vrouw en andere zoon kwamen wel om het leven.

3 reacties

  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Échte liefde is volgens mij absoluut niet willen dat je reeds 15 jaar opgesloten kind tot het van ouderdom sterft in 'n Amerikaanse jail doorbrengt... Trouwens, de doodstraf zonder martelen ís geen moord, simpelweg het verwijderen van óngewenste ónmensen, óók al kunnen deze er niets aan doen dat ze door slechte omstandigheden zo zijn gemaakt.
  • Thijs Jacobs

    6 jaar geleden
    ik begrijp deze vader volledig want dit is wat een liefhebbende vader doet vergeven ondanks alles ik hoop dat zijn wens uitkomt en zijn zoon blijft leven
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Liefde voor je kind is onvoorwaardelijk, maar niet voor de maatschappij die wetten heeft die moeten nageleefd worden om anderen te beschermen. Jammer voor die vader, hij wordt nogmaals leed aangedaan.