Actrice Veerle Eyckermans werd in 2015 aan haar woning aangevallen door Hardy. Hij sloeg haar met een stok waardoor ze gewond raakte aan het hoofd.
Volledig scherm
Actrice Veerle Eyckermans werd in 2015 aan haar woning aangevallen door Hardy. Hij sloeg haar met een stok waardoor ze gewond raakte aan het hoofd. © Belga

Seriedoder Renaud Hardy over moordpoging op actrice Veerle Eyckermans: "Ik wilde beetje keet schoppen"

Voor het Tongerse hof van assisen is vanochtend het proces van de seksuele seriemoordenaar Renaud Hardy (55) hervat. De vijftiger staat terecht voor twee moorden, verkrachtingen met folteringen en twee pogingen tot moord. Gisteren werd de beschuldigde ondervraagd over onder andere zijn jeugd en de moord op Maria Walschaerts (82). Deze voormiddag vertelde Hardy over de moordpoging op actrice Veerle Eyckermans en de moord op zijn 52-jarige ex-vriendin Linda Doms. De zitting is stilgelegd tot 14 uur, daarna komen de eerste getuigen aan het woord.

30 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Zelfs elke idioot weet 100% zeker dat Hardy schuldig is. Waarom dan nog deze geldverspillende komedie opvoeren ? Geen wonder dat het gerecht achterstand heeft. Zelfs over de meest duidelijke zaken word nog 1 jaar gedebatteerd !
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    2x30 jaar met tbs
  • evelyne dewulf

    6 jaar geleden
    Alles wat daar gezegd wordt staat in het dossier. Kan dan geen synthese gevoerd worden van relevante elementen? Ev via film? Gaat die advocaat dan ook een pleidooi van twee uren voeren en nog een alles herhalen op een andere manier, waardoor de jury de draad kwijt geraakt? Zo wordt een gerechterlijke achterstand in stand gehouden.
  • Wiske Suske

    6 jaar geleden
    Wat een gruwelijke narcist is dat zeg.
  • Machteld Eylenbosch

    6 jaar geleden
    wauw sprakeloos geen woorden voor, zo ziek mannetje mijn diepe steun aan de slachtoffers,