.
Volledig scherm
. © Wouter Spillebeen

Alweer aanrijding op kruispunt waar Nikita (16) omkwam

Op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Orchideestraat in Oostakker is maandagavond rond 21.30 uur een aanrijding met stoffelijke schade gebeurd tussen twee wagens. Op hetzelfde kruispunt kwam de 16-jarige Nikita Everaert die ochtend nog om het leven nadat ze gegrepen werd door een vrachtwagen. 

13 reacties

  • Kenneth De Neve

    6 jaar geleden
    Ik doe dit kruispunt wekelijks met de fiets maar het stadsbestuur hecht meer belang aan het plaatsen van bloempotten in het centrum van Gent... Kenneth De Neve
  • andre vanwaeyenberghe

    6 jaar geleden
    Dat kruispunt is zeker niet gevaarlijk. Als iedereen de verkeersregels volgt kan er niks gebeuren. Maar heb reeds daar allerhande truken zien uithalen van bestuurders, inclusief fietsers en voetgangers.
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    De simpele van geest die ze op "Verkeer" hebben geparachuteerd besteedt meer aandacht aan regelneverij en onnodige zakkenklopperij dan aan deftige en veilige rijwegen.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Weyts zou je hier niet wat camera's bij plaatsen dat brengt geld in de kassa,dat er ongevallen gebeuren stoort u blijkbaar niet he clown. Maar dan hoor je meneer niet wel de automobilist pesten daar is hij meester in maar problemen aanpakjen is iets anders he Weyts
  • Benny Deridder

    6 jaar geleden
    Regel nr 1 : Je dient ten allen tijde je rijstijl aan de omstandigheden aan te passen. Vandaag rijdt iedereen er maar op los, maar als er iets gebeurt, is het de fout van de overheid ? Was je handen niet steeds in onschuld en neem eindelijk eens wat verantwoordelijkheid op. Dat is tegenwoordig een wereldvreemd begrip geworden.