Stijn Saelens en Elisabeth Gyselbrecht.
Volledig scherm
Stijn Saelens en Elisabeth Gyselbrecht. © Photo News / VRT

"Waar is Stijn, papa?", schreeuwde hysterische Elisabeth Gyselbrecht drie dagen na feiten minutenlang in telefoontje met vader André

"Waar is Stijn, papa?", schreeuwde een hysterische Elisabeth Gyselbrecht drie dagen na de feiten minutenlang in een telefoongesprek met haar vader. Meester Filip Van Hende, advocaat van de familie Saelens op het proces rond de kasteelmoord, hekelde met het fragment de houding van André Gyselbrecht, die pas na ruim vijf jaar met bekentenissen kwam.

19 reacties

  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Niets dan goed voor de doden zegt men, bij deze word dit zeker niet toegepast. Men heeft opdracht hem te vermoorden en dan zal men even om toch maar zijn gelijk te krijgen laten uitschijnen dat het slachtoffer een slechterik, pedofiel enz.., gemakkelijk hij kan zich niet meer verdedigen.
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Als je zulke papa hebt , die wil je toch nooit meer zien in je verdere leven zeker . En op zijn begrafenis niet aanwezig zijn , maar een buurtfeest geven .
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    waar zitten die buren en klanten van de dokter met hun slogans van platen hij heeft het niet gedaan hij was zo braaf aan de gevangenis ik hoor ze niet meer
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    De wetten zijn gemaakt voor de man in de straat,ze worden toegepast op de gewone man.De elite ontsnapt er gewoonlijk aan.Dus veel straf zal er niet uitgesproken worden tenzij voor de uitvoerders!
  • Guy Boeykens

    6 jaar geleden
    en de doofpot wordt stilletjes voortgezet maar ja dode mensen kunnen zich niet verdedigen :(