Mascotte Club Brugge reageert met ludiek filmpje op controverse met Genk-fans: "Ik heb die gasten graag"

Met een ludiek filmpje op de sociale kanalen wimpelt Club Brugge alle beschuldigingen omtrent het 'beer-incident' van zich af. "Ja, dit is de zwaarste periode uit mijn leven", klinkt het bij Bene, de clubmascotte. 

8 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Ik vind het een leuk verhaal en daar zit niks mis meer. en zover ik weet heeft die beer 4 vingers, hoe kan hij dan zijn middelvinger gaan opsteken, en iedereen is er zo snel bij om brugge zwart te maken, en dat we rascistisch zijn.niks van. het brugs publiek maakt veel ambiance en is een steun voor de ploeg.en er zitten een paar enkelingen tussen die de mensen ambeteren en de indruk geven dat iedereen rascistisch bezig is.de deze moeten gestraft worden.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Marc Ledure, als het over club gaat dan hebben de andere het altijd verkeerd gezien bij club doen ze blijkbaar nooit iets. racistische geluiden niets van gehoord zeiden ze massaal maar het was wel de schuld van Nganga dat ze geroepen hadden enz.... het zijn daar toch zo een engeltjes he.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Bert Callebert !!! Wat voor kieken gaat er ne middenvinger zien als die beren MAAR vier vingers hebben.
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    De beer heeft een duim en 3 vingers dus hij kan wel zijn middenvinger opsteken. En dit zou toch mogen. Een beetje gezonde rivaliteit moet kunnen.
  • Patrick bloemen

    6 jaar geleden
    Geweldig