Foto door bruce mars via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door bruce mars via Unsplash

Columniste haalt uit naar ‘seksistische’ yogalegging, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen

In een column in de Amerikaanse krant The New York Times schreef journaliste Honor Jones afgelopen weekend dat vrouwen enkel yogaleggings dragen omdat die sexy zijn. En dat vindt ze niet passen in de huidige tijdgeest. Maar heel wat vrouwelijke yogi zijn het daar niet mee eens.

4 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Dat zijn de feministen van tegenwoordig: Jij mag er niet beter uitzien dan ik of je bent een slet.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    je gaat niet naar de fitness om er goed uit te zien ? ah, neen ? als het gewoon is om gezond te zijn kun je evengoed in een jogging gaan lopen, of de trap op en af denderen....
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    De reïncarnatie van queen Victoria? Mijn norm: draag de outfit die je nog toelaat om snel de buurtsuper in te stappen na de les omdat je snel nog een brood moet halen voor morgenochtend... (en ja er zijn situaties waarin het zo snel moet dat we even zonder omkleden of douchen kunnen wegens de nakende avondsluiting van bakker, slager, bloemist, ... )
  • Timmy Langenberg

    6 jaar geleden
    Allemaal onzin en mensen die te veel tijd hebben om na te denken over dingen die er niet toe dien. Dat krijgt ge als ge de druk hebt om elke dag een column te schrijven, dan gaat ge op termijn over dingen beginnen zumpen waar niemand in de verste verte over hoort na te denken. En ps, de meeste vrouwen zien er niet bepaald geweldig uit in en legging, dus waar gaat het allemaal over?