Benito (69) en Carol (64) Gutierrez.
Volledig scherm
Benito (69) en Carol (64) Gutierrez. © Pima County Sheriff's Department

Nieuw horrorhuis: Amerikaans koppel opgepakt dat geadopteerde kinderen opsloot in slaapkamers zonder eten of drinken

BuitenlandIn Tucson in de Amerikaanse staat Arizona is een koppel opgepakt dat beschuldigd wordt van kindermishandeling. Dat meldt de lokale nieuwssite Tucson News Now. Benito (69) en Carol (64) Gutierrez zouden volgens de politie van Pima County hun 4 geadopteerde kinderen opgesloten hebben in aparte slaapkamers, zonder voedsel, water, licht of een toilet. De zaak doet denken aan die van David en Louise Turpin, die vorige maand werden opgepakt voor gelijkaardige feiten.

24 reacties

  • Odette Versonnen

    6 jaar geleden
    Hoe laag is de mensheid geworden
  • Freya Bakaus

    6 jaar geleden
    Dan stel ik mij toch de vraag of die nooit een controle hebben gekregen. Als je 4 kinderen kunt adopteren doen ze toch controle op het welzijn niet? Ze moesten ze in dezelfde omstandigheden laten creperen.ze verdienen niet beter!
  • alfred cool

    6 jaar geleden
    Het wordt hoe langer hoe wettelozer in deze wereld, mensen aanvallen , vrouwen verkrachten op straat en in de parken , mensen neerschieten op school of op festivals alsook islamitische terror met alles wat men ervoor maar kan gebruiken en kinderen mishandelen .We leven precies terug in de duister middeleeuwen waar moorden, plunderen en verkrachten dagelijkse kost was . Hoe diep is de kroon op de schepping de mens gevallen het is niet te geloven !
  • Jim Smith

    6 jaar geleden
    De Turpin’s woonden wel in California en niet in Florida.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Het land van hoop en glorie faalt enorm,het lijkt wel of ze daar alle gekken hebben samengebracht.