Districtsburgemeester Van Houtven, tevens nationaal ondervoorzitter van de partij, wordt nu voorgedragen als sp.a-lijsttrekker.
Volledig scherm
Districtsburgemeester Van Houtven, tevens nationaal ondervoorzitter van de partij, wordt nu voorgedragen als sp.a-lijsttrekker. © Laenen

Groen en sp.a ook in Borgerhout niet 'Samen' naar de kiezer

In de nasleep van het uiteenvallen van het kortstondige project 'Samen' van Groen en sp.a in Antwerpen, heeft Groen vanavond beslist om ook in het Antwerpse district Borgerhout na twee opeenvolgende legislaturen niet langer met sp.a naar de kiezer te trekken. Sp.a zegt akte te nemen van die beslissing en draagt meteen huidig districtsburgemeester Stephanie Van Houtven voor als lijsttrekker.

12 reacties

  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Hand in hand gaan de landverraaders door het land.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Met infrastructuur zoals in Mortsel gezellig altijd 3/4h aanschuiven. En dan nog de honderden die daardoor rondrijden en daar dan ook files veroorzaken.
  • Curt Tardy

    6 jaar geleden
    Als graaien goed verloopt stem voor "Samen" en als het openbaar wordt, tegenvalt en het kiesvee beseft waar men staat stem dan voor Apart !
  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    De progressieven weten alles beter hoe het zou moeten om te regeren,maar waarom hebben ze het niet gedaan toen ze in de regeringen zaten. Geld van de belastingbetaler verkwanselen en hun eigen zakken vullen,daar zijn ze sterk in.
  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Een reden om zeker te gaan stemmen tegen rood en groen.Het is bedroevend wat er hier in Borgerhout allemaal gebeurd.