Minister voor Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) zou begin dit jaar een kruispunt in Hasselt van de lijst geschrapt hebben, omdat de onteigeningskosten te hoog opliepen.
Volledig scherm
Minister voor Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) zou begin dit jaar een kruispunt in Hasselt van de lijst geschrapt hebben, omdat de onteigeningskosten te hoog opliepen. © Photo News

Weyts schrapt 'te dure' gevaarlijke kruispunten van de lijst zonder ze aan te pakken

De lijst met zeer gevaarlijke 'zwarte' kruispunten in Vlaanderen wordt kleiner en kleiner. Maar dat betekent niet dat al die gevaarlijke kruispunten ook effectief zijn aangepakt. Sommige kruispunten blijken van de lijst gehaald zonder dat er structurele ingrepen zijn gebeurd. Dat schrijft Het Belang van Limburg vandaag.

139 reacties

  • jean-claude van soest

    6 jaar geleden
    Uiteindelijk leidt de incompetentie van tafelspringertje Weyts tot het verlies van mensenlevens. Intussen is hij al jaren bezig met de kleur van verkeerspalen of verplichte dekens voor paarden, allemaal heel nuttig. VRT journalisten laten na dit stuk onbenul op het bloed aan zijn handen te wijzen.
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    @Hugo, uw liberale vriendjes hebben de laatste jaren het leven voor iedereen duurder gemaakt, maar spijtig is het door idioten zoals u dat ze lekker kunnen blijven doorgaan !
  • Frank Collier

    6 jaar geleden
    Het zal de schuld van de socialisten zijn ...
  • Daniel Nicolas

    6 jaar geleden
    De ware waard van NV-A altijd de vinger in de wonde steken en de schuld in andermans schoenen steken. Nu ze het beleid bepalen schitteren ze door hun onkunde. De maskers vallen af!
  • Ruben Van Eynde

    6 jaar geleden
    Duidelijk dat alle nieuwe 'initiatieven' niet om veiligheid draaiden maar gewoon om geld