REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Elke minuut slaan tientallen granaten in": opnieuw burgerdoden bij aanvallen op Oost-Ghouta

BuitenlandBij nieuwe aanvallen op het rebellengebied Oost-Ghouta in de buurt van de Syrische hoofdstad Damascus zijn vandaag zeker dertien mensen omgekomen en minstens 120 gewonden gevallen. Dat meldt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR). Onder de doden zijn er drie kinderen.

7 reacties

  • Mounia Aarab

    6 jaar geleden
    Iedereen die hier beneden zever plaatst moet geen commentaar geven als ie niet weet over wat hij/zij het heeft altijd de schuld van de koran en moslims zijn die russen moslims en zijn de chinezen moslims enz... raymond van der craen dank u wel eindelijk iemand die iets eerlijk zegt
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    We moeten alles doen om te stoppen. Israël heeft pas gemeld dat het verse ladingen wapens levert, na ook de VS. Hypocrieten, zeg dan gewoon dat je het land uit de Russische invloedsfeer wil roven.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Wie zijn de terroristen? Onschuldigen mensen die toevallig in Oost-Ghouta vastzitten of het Syrische leger die onschuldige burgers, vrouwen en kinderen uitmoorden? Dit is waanzin ten top. Waar blijvenvredestroepen of Blauwhelmen. Merkel niet zagen aub!
  • Charles Winné

    6 jaar geleden
    Inderdaad, de (westerse) steun aan de rebellen is de oorzaak van al de ellende in Syrië. Als we Assad gawoon hadden laten winnen was daar alles terug peis & vree. Die burgers daar, die klagen over de bombardementen, hebben zelf de sleutel in handen: als ze zich overgeven is alles voorbij.
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    Geen enkele joernalist ter plekke om te filmen, geen enkele linkse wereldverbeteraar die protesteert, geen massabetogingen van moslims bij ons. Dit gebeurt enkel wanneer de VS een bombardement uitvoert. Maar nu het Syrische leger haar bevolking afslacht en het Turks leger de Koerden uitmoordt blijft het verwonderlijk stil...