rv
Volledig scherm
© rv

Nieuwssite Apache moet geen 350.000 euro schadevergoeding betalen: "Ze hebben geprobeerd om ons te criminaliseren"

Nieuwswebsite Apache moet geen schadevergoedingen betalen aan projectontwikkelaar Land Invest Group en aan Joeri Dillen, de voormalige kabinetschef van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Dat heeft de burgerlijke rechtbank in Antwerpen beslist.

33 reacties

  • Jens van den Broeck

    6 jaar geleden
    Als er iemand probeert te criminaliseren is het Apache wel
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ik voel bijlange geen pijn Tom ik voel medelijden met u.Als ge al belang hecht aan een paar gebuisde riool journalisten geeft aan van weinig niveau.En uw partij genoten in Brussel doen het ook niet slecht hé Tom elke dag een ander schandaal ge moet maar socialist zijn ge zou voor minder verlegen worden er een te zijn.Ik zal wel een duvel drinken Tom.De afgang gaat vreselijk zijn Tom in Brussel en in Antwerpen gaat rood de vergeetput in.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Apache er is werk aan de winkel in Bruxelles bij uw rode vrienden.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Maar Tommeke toch gij leest weer wat ge wil lezen maar niet wat er staat.Ongenuanceerd en onnauwkeurigheden FOUTEN Tommeke.Maar in uw ogen zullen zij zeker geen fouten gemaakt hebben zo zijn socialisten die maken niks anders dan fouten.En Tom Vilvoorde is dat ook al bij Antwerpen.Ik weet dat in Vilvoorde een SPAer burgemeester is en dan is graaien niet ver weg.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wie noemt dat vrije pers? Dat zijn linksen die willen beschadigen.