BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Politieactie in Vorst afgelopen: zoekactie levert niks op

De grootscheepse politieactie aan het Sint-Denijsplein in Vorst is afgelopen. De veiligheidszone is opgeheven. Deze middag sloot de politie het plein af nadat er een gewapende man zou gesignaleerd zijn. Een grootschalige zoekactie in twee woningen leverde uiteindelijk niets verdachts op, aldus het Brusselse parket.

26 reacties

  • freddy milants

    6 jaar geleden
    verwarde mannen ?? politie of bewoners??of was het een test?? in elk geval men zal weer goed gelachen hebben in die buurt.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Flop na flop na flop, groot spektakel maar na een eeuwigheid ter plekke is de vogel gaan vliegen, op alle gebied haalt dit klein pisland enig resultaat. Bravo weeral sukkels.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Denk je dat ze zo dwaas zijn, als ze jaren uitkering kunnen krijgen zonder dwang werk te zoeken En ze zijn meer aan elkaar gehecht dan Vlamingen die voor het minste hun buren verklikken als ze ergens een werkje doen
  • Erik Henderickx

    6 jaar geleden
    Getipt?
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    In vele delen van Brussel is er sprake van getto's en daar zal de politie nooit veel kunnen gaan uitrichten. Men moet zich wel afvragen hoe het zover is kunnen komen en wie daar het meest voor verantwoordelijk is en zijn stemgedrag daarnaar aanpassen bij de volgende verkiezingen.