Tv-gezicht Annick Ruyts.
Volledig scherm
Tv-gezicht Annick Ruyts. © FOTO I&C

Jarenlange slaapstoornis bezorgt tv-gezicht Annick Ruyts hartproblemen en zwaar geheugenverlies

showbizzTv-gezicht Annick Ruyts (54) slaakt een noodkreet: ze kampt al drie jaar met een zware slaapstoornis. De presentatrice van tv-programma's als ‘Grenzeloze liefde’ en ‘We are from Belgium’ deelde haar lijdensweg op social media en die blijkt als insomniapatiënte heel heftig te zijn.

10 reacties

  • Michel Van der Goten

    6 jaar geleden
    Chappeau voor Annick Ruyts. Volhouden maar !
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    Een jointje doet ook veel, ik slaap al jaren met moeite; tenzij ik een jointje rook. Ik ga niet beweren dat ik dan perfect slaap, maar ik kan wel slapen dan. Geen chemische toestanden, gewoon puur natuur
  • Annie Debecker

    6 jaar geleden
    Hoe ouder je wordt hoe slechter je slaapt. Heel veel mensen hebben dit probleem hoor, en dat je daar nu echt een zwaar hartprobleem en ‘dementie’ van gaat krijgen blijft de vraag. Niet teveel over nadenken en neem een slaaptabletje als dat je alleen zou kunnen helpen.
  • Sandro Merlino

    6 jaar geleden
    Ikzelf had zware gezondheidsproblemen wegens insmnia. Al 25 jaar slaap ik met één pilletje Imovane en ja het is een farmaceutisch product en is verslavend. Het was kiezen om het 'minste kwaad'. Nu ben ik 65 en nog kerngezond. Acht uur slapen per nacht is een must. Voor de rest leef ik zo 'natuurlijk' mogelijk zonder medicamenten. Met hetzelfde middel werd mijn moeder 93, woonde alleen thuis en was mentaal niet aangetast. Ze stierf door een hartstilstand, zoals men zegt: van ouderdom.
  • Marlene denkt

    6 jaar geleden
    Afspraak maken bij een orthomoleculair arts!